2017. október 25., szerda

Heti műsor 2017. október 24-29.

A héten csak két UTE jégkorong mérkőzés lesz. Egy derbi idegenben, egy  a Szereda elleni a Megyeri úton. 

ERSTE Liga:
2017. október 27. péntek, 18:00, Pesterzsébet: Ferencváros – UTE
2017. október 29. vasárnap, 18:30, Megyeri út: UTE – SC Csíkszereda

A pénteki rangadóval kapcsolatban eldugott közlemény jelent meg október 24-én az egyesült zöld honlapon. A jól titkosított információt átvette az utehoki.hu, de szerdán reggel még nem láttam a jkb-hu-n, továbbá a jégkorongszövetség honlapján sem.

Mindenesetre előtört a Fradi-ész, ami szerint: „Az újpesti szurkolók kizárólag a Megyeri úti jégpálya jegypénztárában vásárolhatnak elővételben belépőt, a mérkőzés napján vendégszurkolók számára nem lesz jegyárusítás!” (Az utehoki.hu információja szerint szerdán és csütörtökön 17-19 óra között lehet megvenni a belépőket a Megyeri úton.)

Hogy ez miért jó? Legutóbb túl sokan voltunk?

Aki az idei első FTC-UTE meccsen ott volt, tapasztalhatta a rendezői bravúrt, hogy hazai kemény mag pont az újpesti közönség (szurkolók, nézők, családtagok) mellé került, még jó, hogy a kerítés túlsó felére. Miféle rendezés, gondolkodás az ilyen? A választ mindenki adja meg saját magának.

Vasárnap a Csíkszereda jön Újpestre. a Ligában 1:1-re áll a két csapat, mondanom se kell, győzelem az elvárás. Felhívom a vendégszurkolók figyelmét, hogy részükre a jegyárusítás nem Csíkszeredában lesz, jegyüket a szokásos módon a helyszínen vásárolhatják meg.
LS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése