2017. január 10., kedd

Műsor: egyszer kupa, kétszer liga

Magyar Kupa, 7. forduló
2017. január 11. szerda, 18:30, Dunaújváros: DAB – UTE  M4Sport
MOL Liga:
2017. január 13. péntek, 18:00, Megyeri út: UTE – FTC
2017. január 16. hétfő, 18:00, Megyeri út: UTE – DAB  M4Sport

Következő három meccsből kétszer a Dunaújváros ellen játszunk, és mindkettőt adja az M4 Sport. Szerdán a Magyar Kupában sorsdöntő összecsapás következik, az Újpestnek pontot kell szereznie Dunaújvárosban a négy közé kerülésért. Már egy pont is elég.
De nem elég egy pont a MOL Ligában pénteken az FTC ellen, és jövő hét hétfőjén a DAB ellen sem! Az FTC gyengén muzsikál, de újév napján nagyon ránk ijesztett. A bravúros fordítás 1:5-ről szép volt ugyan, de megviselte a nézők idegeit. Most jó lenne egy nyugodtabb meccsen, de szépszámú közönség ellőtt nyerni.
A tévéközvetítés kedvéért hétfőre csúsztatott Dunaújváros elleni mérkőzésen is győzni kell, egyszerűen a MOL Liga hajrájában nagyon sajnálnánk minden pontvesztést. Szeptemberben ki hitte volna, hogy TOP csapatunk van, az alapszakasz elsőségért harcolhatunk? Jó, hogy így alakult!
A szurkolótábor utolsó két alkalommal elkényeztette a csapatot, nagyon sokan jöttek ki, és még a DVTK elleni elvesztett mérkőzés sem volt csalódás. Remélem, pénteken nagyon sokan leszünk a derbin, és hétfőn, ami kemény hétköznap és tévéadás is lesz, a korábban megszokottnál többen segítik az újpesti hokistákat a lelátókról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése