2016. december 4., vasárnap

A nagy rangadó hete

2016. december 5. 18:00, Megyeri út: UTE – DVTK Jegesmedvék

Hétfőn lesz az Újpest hokicsapatának eddigi legfontosabb mérkőzése: a MOL Liga első helyén álló DVTK Jegesmedvék csapatát fogadjuk a Megyeri úton. Nagyon jól esne egy győzelem, sőt, egy hétgólos győzelem esetén meg is előznénk a Jegesmacikat! Persze, ez csak játék a számokkal, győzelmi kényszer nincs. De az újpesti csapat olyan formában és olyan sorozatban van, hogy egy hétfői győzelem nem lenne meglepetés. De a csapat célja változatlan: a rájátszást a lehető legjobb pozícióból kezdjük! Aztán majd meglátjuk…
A csapat is kéri a közönség segítségét! Egy komoly szurkolás átsegítheti a fiúkat a nehéz pillanatokon, a szurkolás csodát tehet! Kiss Dani és Benk András is erről beszél. Milyen szép lenne együtt ünnepelni kétfő este!
 
A hétfői mérkőzésen az újpesti
Cseriti, a rászoruló gyermekeket segítő alapítvány részére lesz gyűjtés. Aki teheti, hozzon magával egy (vagy akár több) plüssjátékot, amit az első lila-fehér gólt követően (vagy ha rosszul alakul, úgy a mérkőzés lefújása után) lehet a jégre dobni!



A csapat a jövő hét végén Romániába utazik. Az ottani program:

2016. december 10. szombat, 17:30, Brassó: ASC Corona Brasov – UTE
2016. december 12. hétfő, 17:00, Galac: Dunarea Galati – UTE
2016. december 13. kedd, 18:00, Csíkszereda: SC Csíkszereda – UTE


Az U18-as csapat szombaton a Kisstadionban a MAC ellen a harmadik harmadban feljött 1:3-ról 3:3-ra, de végül 4:3-ra a MAC győzött. Az EBJL B csoportban az UTE előnye 8 pont. A fiatalok szombaton Győrött játszanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése