2016. december 17., szombat

MOL155: Titánok - UTE 2:1 hu.

Vasárnapi és szerdai ellenfelünk a Volán, azaz a Fehérvári Titánok nem fut jó sorozatot. Szombaton a HK Beograd 2:1 re győzött hosszabbításban Fehérváron. A szerb csapat egy nappal korábban a kétszeres bajnok Miskolcot verte idegenben 5:3-ra, ilyen szempontból nem meglepetés az eredmény. A Titánoknak kapaszkodniuk kell, hogy rájátszást jelentő helyen maradjanak. Vasárnap Fehérváron 17:30-kor játszik a két csapat, szerdán Magyar Kupa meccsen a Megyeri úton.
Az Újpestnek az ezerszer említett dolgokat kell észben tartani: egyrészt mindig a következő meccsre kell koncentrálni, továbbá az ellenfelet tisztelni kell, a gyengébben szereplőt sem szabad félvállról venni. Ha csapatunk figyel ezekre az alapszabályokra, nem lehet baj! 


 ***

Az Újpest felállása erősen a betegségek és sérülések függvénye volt. Turbucz és Pichler mellett ma nem tudott játszani Sikorcin, Frolik, Virág T. és Pápa sem – ez hat hiányzó csatár. Visszatérőnk is volt, Nagy Richárd személyében. Mi a dobogón akár az első helyért hajtunk, a hazaiak 8-ba kerülése sem biztos. Győzelemben reménykedtünk. A csapatot annyi szurkoló kísérte el Fehérvárra, mint az utóbbi 5-6 éve egyszer sem.
 
Fehérvári Titánok - UTE 2:1 hu. (1:0, 0:0, 0:1, 1:0)   -  Eseménynapló

Székesfehérvár, 404 néző, vezette: Gangel L., Vas M., Váczi D., Árkovics G.

Fehérvári Titánok: Scola - Imre (1), Reiter A., Varga B., Szász, Balogh - Korbuly, Láday T., Kocsis 1(1), Hamvai, Mazzag - Krogh 1, Szabó B., Just, Pillók (1), Vizi - Prácser, Takács, Erdei, Sofron Á., Tóth R. Edző: Kóger István, Hegyi Ádám Zoltán

UTE: Sila - Nagy R., Hegyi Á., Dósa, Dömötör, Tóth G. - Kiss D., Huba, Csanyi 1, Hebar (1), Ropret (1) - Nagy N., Kovács A., Nemes, Gröschl, Benk - Pokornyi, Szalma. Edző: Szilassy Zoltán, Baróti Zsolt

Gólok:
14:35 - 1:0 Kocsis (Imre)
44:26 - 1:1 Csanyi (Ropret, Hebar) - ee
62:01 - 2:1 Krogh (Pillók, Kocsis)

Kiállítás: 10 perc ill. 10 perc + 10 perc fegyelmi (Hegyi Á.)
Lövések: 24 ill. 31 (12:4, 4:16, 7:9, 1:2)

Tovább

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése