2016. december 2., péntek

Péntek, szombat, hétfő

A közeljövő újpesti hokimenetrendje az alábbiak szerint alakul:
MOL Liga: 2016: december 2. péntek, 18:00, Megyeri út: UTE – HK Beograd
EBJL U18: 2016. december 3. szombat, 14:20, Kisstadion: MAC – UTE
MOL Liga: 2016: december 5. hétfő, 18:00, Megyeri út: UTE – DVTK

A jkb.hu kimutatása szerint az Újpest 6 meccsből 17 pontot, míg a Belgrád 7-ből 11-et gyűjtött be novemberben. Mindezek ellenére pénteki vendégeink a táblázat végén állnak, bár kétségtelen, hogy szokják a Ligát. Ma elvárható az újpesti győzelem.
Szombaton rangadót játszik U18-es csapatunk. Az EBJL B csoportját vezető 55 pontos UTE a második helyezett 44 pontos MAC-hoz látogat. A mérkőzés klasszikus helyszínen, a Kisstadionban lesz, és az EBJL-be és a hazai U18-as bajnokságba is beleszámít.
Hétfőn csúcsrangadó lesz, a DVTK Jegesmedvéket fogadjuk. Sajnos, pont Mikulás esete. A tévé tervezte a közvetítést, ezért is került át a meccs hétfőre, de végül a női kézilabda vb kerül adásba, a nézők meg a Mikulásozás és a mérkőzés között választhatnak. Szerencsétlen helyzet. Pedig az Újpest egyik legfontosabb mérkőzése következik…
Ha előre tekintünk, jövő hét szombattól három mérkőzés lesz Romániában, legközelebb hazai jégen csak karácsony előtt, december 21-én játszik az Újpest, amikor kupamérkőzésen fogadjuk a Titánokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése