2017. február 28., kedd

MOL elődöntő: DVTK-UTE 1:2 - 0:1

Az Újpest Miskolcon kezdte meg a MOL Liga döntőjébe kerülésért folyó párharcot. Az alapszakasz győztes DVTK Jegesmedvék, és harmadik az UTE is hétmeccses sorozatból jött, frissességről nem beszélhetünk egyik oldalon sem. A lilákat 17-en bíztatták a jégcsarnok egyik sarkából.

(2017.02.28) MOL 249:
DVTK Jegesmedvék - UTE 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) - 0:1   -  Eseménynapló

Miskolci Jégcsarnok, 1110 néző, vezette: Babic V., Haszonits M., Kis-Király B., Soós D.

DVTK Jegesmedvék: Adorján - Vojtkó, Gőz, Hajós, Miskolczi, Toulmin - Láda B., Leppanen, Galanisz, Pavuk, Magosi B. - Tuominen, Joe, Johnston (1), Sakaris (1), Sági 1 - Szopos, Laczkó Á., Popovics, Albert, Tóth A. Edző: Bradley Douglas, Farkas Tamás

UTE: Sila - Kiss D., Huba, Dósa, Nemes, Tóth G. - Nagy N., Hegyi Á., Benk (2), Hebar 2, Ropret (1) - Kovács A., Nagy R., Csanyi, Sikorcin, Frolik (1), - Virág T., Turbucz, Dömötör, Gröschl, Pápa. Edző: Szilassy Zoltán, Baróti Zsolt

Gólok:
28:12 - 1:0 Sági (Sakaris, Johnston)
29:58 - 1:1 Hebar (Benk, Frolik) - 2ee
59:01 - 1:2 Hebar (Benk, Ropret) - ee

Kiállítás: 19 perc + végleges fegyelmi (Gőz) ill. 15 perc + végleges fegyelmi (Sikorcin)
Lövések: 31 ill. 30 (14:11, 7:10, 10:9)


Foto: Gönczi G.


Doug Bradley: ”Nagyon csalódott vagyok a vereség miatt. Ma a két csapat között a speciális játék volt a különbség, mi minden előnyünket kihagytuk, ők pedig kettőt belőttek. Különösen fájó, hogy nem sokkal a vége előtt egy fegyelmezetlenség okozta a vesztünket."

Szilassy Zoltán: ”Nagyon érdekes mérkőzés volt. A Miskolc és mi is egy hétmeccses negyeddöntőből jöttünk, ennek ellenére mindkét csapat nagy energiaszinttel játszott. Készültünk a miskolci letámadásra, amit azonban kitűnő védekezéssel és kapusteljesítménnyel semlegesíteni tudtunk. Jól működött az hátrányos védekezésünk, és döntő volt, hogy sikerült két előnyt gólra váltanunk. Ez azonban csak egy meccs volt, készülünk a következőre.”
jkb.hu

Tovább

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése