2017. február 7., kedd

U-18: rájátszás itthon és az EBJL-ben

Az U-18-as hazai bajnokság a rájátszásos szakaszba ért. Az UTE az alapszakaszban harmadik lett, a Fehérvár és a MAC mögött. Ez a két csapat már az elődöntőben van, a többi négy együttes (a 3-6 helyezettek) két győzelemig tartó párosmérkőzéseken döntik el, ki kerül a másik ágon a négy közé. Az UTE fiataljainak a Vasas Continental csapata jutott. Az első mérkőzésen Újpesten 7:3-ra győztek a hazaiak, a második összecsapás a héten csütörtökön lesz a Jégpalotában (Káposztásmegyer). A továbbjutó csapat az elődöntőben a MAC U18-asaival találkozik.
Az EBJL alapszakaszának zárásaként borzasztó osztrák túrán vett részt az UTE U-18. Szombaton a Villach, vasárnap a Salzburg győzött 7 góllal a lila-fehérek ellen. Mindezek ellenére a B csoportot az UTE csapata nyerte 32 mérkőzésen szerzett 78 ponttal a 75 pontos MAC előtt, harmadik a Vienna Capitals, negyedik a Debrecen-Miskolc lett. Az A csoport sorrendje: Fehérvár 85 pont, Villach 65, Salzburg 63 pont, az utóbbi két csapatnak még van hátra meccse.
A rájátszásban a csoportelső válasz magának ellenfelet a csoport 3-4 helyezettje közül, jelen esetben a Vienna Capitals vagy a Debrecen-Miskolc lehet az UTE U-18 párja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése