2017. február 6., hétfő

Műsor: válassz ellenfelet!

Kedden kiderül, ki ellen folytatjuk a MOL Liga rájátszásában. Ez a választás talán izgalmasabb, mint egy mérkőzés! Sajnos, az utolsó meccsek nem sikerültek, és a lelátón elbizonytalanodtunk: mi ez a komoly visszaesés a játékban, az eredményességben? Nagyon szeretnénk azt hinni, hogy a csapat erős fizikai terhelést kapott, fáradtak a játékosok. De minden vereség el van felejtve, ha a rájátszásban a novemberi Újpestet látjuk! 
A továbbiakban négy győzelemig menő párosmeccsek lesznek. Az bizonyos, hogy az Újpest hazai jégen kezd, a lehetséges ellenfelek a Brassó, a DAB, az FTC és az EBEL-es játékosokkal felerősített Fehérvár lehetnek. Az Újpest harmadiknak választ, az FTC biztosan korábban elkel, a Fehérvár szerintem kerülendő, marad a DAB és a Brassó. Holnap kiderül! 
A rájátszás első összecsapása Újpesten, február 14-én kedden lesz, aztán kétnaponként a következő meccs, négy győzelemig. 
Most egy hét felkészülés következik, de a válogatott – újpesti részről Kiss Dániel, Csanyi Karol és Nemes Benjamin - Dél-Koreába utazik, ahol a hazaiakon kívül Japánnal és Dániával mérkőzik a nemzeti csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése