2017. március 18., szombat

EBJL döntő 2: UTE - Fehérvár AV19

(2017.03.18) U18 EBJL döntő2:  
UTE - Fehérvár AV19 2:6 (1:0, 0:3, 1:3) - 0:2 - Eseménynapló

Újpesti Jégcsarnok, 218 néző, vezette: Halassy Gy., Varjú Á., Gangel L., Berger Á., Váczi D.

UTE: Márkus – Blazsej, Horváth O., Kovács S., Horváth Á., Csatádi – Pokornyi, Egyedi, Szalma (2), Paterka, Kemény 1 – Szabó Zs., Molnár A. 1, Selmeczi, Zsigmond Á., Gálos – Gáspár, Pápa B., Birke Edző: Virág Csaba

Fehérvár AV19: Pinczés B. – Horváth M. Halasi M. (1), Madacsi (1), Péter A. (1), Buzás A. – Németh Á., Horváth M., Dézsi, Almási, Mihály Á. (2) – Fekete B., Vas M., Vincze G. 1(1), Vértes 3(1), Nagy Á. (1) – Bognár P., Balajthy, Pinczés O., Császár, Sabián Edző: Kiss Dávid

Gólok:
12:24 1:0 Kemény (Szalma) eh
29:54 1:1 Vértes (Péter A., Vincze G.)
30:38 1:2 Vincze G.
31:18 1:3 Halasi M. (Mihály Á.)
40:21 1:4 Vértes (Mihály Á., Madacsi) ee
41:48 1:5 Vincze G. (Vértes, Nagy Á.)
48:27 1:6 Vértes
52:01 2:6 Molnár A. (Szalma) ee

Kiállítás: 8 perc + 10 perc fegyelmi (Horváth Á.) + 20 perc fegyelmi (Horváth Á.) ill. 10 perc
Lövések: 34 ill. 36

Több szurkoló volt a meccsen, mint a Titánok MOL-Ligás meccsein. A hangulat jó lett volna, a dob adta a ritmust, a csapat harapott a második harmad elejéig, de akkor valami eltörött. Emberelőnyben voltunk és nem tudtunk rendesen felállni. Lejárt az előnyünk és elkezdődött a fehérvári hengerlés. Óvatosan írom le, de Varjú sporttárs sem volt éppen velünk. Többször "négyszemköztözött" játékosainkkal. Paterkát állandóan elküldték a bedobástól, de hogy miért, az nem derült ki. Kívülről nem láttam okát.
Ahogy az első meccs beszámolójából is említésre került, a mai összecsapás sem felnőttek meccse volt, sok volt a technikai hiba mindkét oldalon, de majd alakul ez! Mint ahogyan a csatárok visszazárkózása védekezéshez.
A mérkőzés összképe számomra nem ezt az eredményt adta volna, de nekünk semmi nem ment be. A szerencséért is meg kell dolgozni. Bízom benne, hogy szerdán több korongunk pattan majd be!
Kőszegi31

A mai mérkőzés sajnos, nagyon rosszul sikerült. Szerdán Fehérváron lesz a következő EBJL mérkőzés. Az Újpestnek csak a győzelem megfeleő eredmény. Ezt még leírni sem könnyű, nem hogy véghezvinni...

3 megjegyzés:

koszegi31 írta...

Több szurkoló volt a meccsen, mint a Titánok MOL-Ligás meccsein.
A hangulat jó lett volna, a dob adta a ritmust, a csapat harapott a második harmad elejéig és akkor valami eltörött. Emberelőnyben voltunk és nem tudtunk rendesen felállni. Lejárt az előnyünk és elkezdődött a fehérvári hengerlés.
Óvatosan írom le, de Varjú sporttárs sem volt éppen velünk. Többször "négyszemköztözött" a játékosainkkal. Paterkát állandóan elküldték a bedobástól, hogy miért az nem derült ki. Kívülről nem láttam okát.
Ahogy a korábbi beszámolódban is írtad, nem felnőttek meccse volt, sok volt a technikai hiba mindkét oldalon, de majd alakul ez. Mint ahogyan a csatárok visszazárkózása védekezéshez.
A mérkőzés összképe számomra nem ezt az eredményt adta volna, de nekünk tagnap semmi nem ment be. A szerencséért is meg kell dolgozni, bízom benne, hogy szerdán több korongunk pattan majd be.
Hajrá Lilák!

BogarL írta...

Köszönjük a beszámolót :) Hajrá Újpest!

LS írta...

Kedves László!
Engedelmeddel kitettem a cikket a fő lapra - kicsit szerkesztve. Köszönet érte! Az aláírás megfelel?

Megjegyzés küldése