2019. november 25., hétfő

Heti műsor: november 25. - december 2.

Akkor számoljunk! A héten 4 UTE mérkőzés lesz, abból 3 ERSTE Liga bajnoki, 1 Magyar Kupa. 3 hazai mérkőzés, 1 idegenben.
Mindenesetre programot csak hétfőre, csütörtökre és szombatra szervezzünk, a többi napon meccsre kell menni!

ERSTE Liga:
2019. november 26. kedd, 18:00, Újpesti Jégcsarnok: UTE - Schiller-Vasas HC
Magyar Kupa:
2019. november 27. szerda, 18:00, Pesterzsébeti Jégcsarnok: FTC-Telekom - UTE
ERSTE Liga:
2019. november 29. péntek, 18:00, Újpesti Jégcsarnok: UTE - Dunaújvárosi Acélbikák
2019. december 01. vasárnap, 18:30, Újpesti Jégcsarnok: UTE - Corona Brasov

A kupameccsről: a szakérők megállapították, hogy a Pesterzsébeti Jégcsarnok lelátója mégsem fog leszakadni, tehát jöhetnek nézők (forrás: a zöldek hoki honlapja). A jegyvásárlásról hétfő reggel még nincs hír (van még két nap!), de figyeljünk, és szerencsés esetben kedden a Vasas elleni mérkőzés alkalmával vehetünk jegyet a derbire. De figyeljük a híreket!
A csapatról: egyértelmű, hogy a cél már csak az alsóház első helyének megszerzése lehet. De a Gyergyó is 5 pont előnnyel áll az UTE előtt, ami sajnos, elég jelentős lemaradásnak tűnik. Most a Titánokkal állunk egy szinten. Nem erre számítottunk...
A továbbiakban: a középszakaszban 5 csapat játszik a felsőházban, 5 az alsóházban. Az alsóházból csak 3 csapat jut a nyolc közé, ahonnan már a párosmeccsek következnek. A felsőház első három csapat választ magának ellenfelet az alsóház továbbjutó három csapatából. A felsőház 4. és 5. helyezettje egymással játszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése