2021. szeptember 30., csütörtök

Sziki, köszönjük!

Mint már bizonyára minden lila szurkoló tudja, hogy kedvenc játékosunk, Sikorcin Ladislav befejezte aktív játékospályafutását. Profi karrierje szorosan összeforrott az Újpesti hokicsapattal. Sziki nálunk lett ismert jégkorongozó, kapta meg a magyar állampolgárságot, került be a magyar válogatottba, de más kluboknál töltött időben sem tagadta meg idetartozását. A lilában játszott elmúlt öt és összesen hét szezonjában pedig csapatunk meghatározó játékosa volt.

Az UTE és a szurkolók közös szándéka, hogy méltó módon fejezzük ki köszönetünket és jókívánságainkat a jégen nyújtott teljesítményével és emberi magatartásával ikonná vált játékosunknak.

Ebből a célból 2021. október 17.-én, vasárnap a MAC elleni hazai mérkőzés előtt köszönti az UTE Szikit, aki ebből az alkalomból családjával jön el Újpestre. Mi pedig – az UTE támogatásával – egy svédasztalos fogadásra invitáljuk őt és családját. A fogadáson részt vehetnek a szurkolók, hisz Sikorcin a mi kedvencünk volt, mi daloltunk góljai után, hogy:

„Sziki Sziki Sziki Sziki gól! Sziki gól, Sziki góól!”

A fogadás részleteiről, a részvétel lehetőségéről az ujpest-1885.hu honlap ír részletesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése