2023. október 13., péntek

EL 24: DEAC-UTE 1:3

A mérkőzést kihagytam. Tehát vélemény nincs, csak az adatok.

DEAC - UTE  1:3  (0:1, 1:0, 0:2)

Debrecen, 453 néző, vezette: Varjú Á., Juhász G., Gáspár B., Kis-Király B.

DEAC: Hetényi - Mingazov, Krollis, River, Novotny, Hári - Ushnev, Bukor, Buchkov,  Smirnov, Vasilev - Jakabfy S,, Barkouski, Mihalik A.(1), Rétfalvi, Molnár D. 1 - Jakabfy Cs., Mihalik G., Révész, Sándor B. Edző: Vaszjunyin Artyom, Berta Ákos

UTE: Rajna - Nyquist (1), Silfer 1, Tiala, Mestavainio, Kiss P. - Szabó D.(1), Pokornyi 1(1), Benk (1), Just, Coatta (2) - Tornyai, Kiss D., Laskawy, Kovács A., Kovács S. - Balázsi, Szabó Rácz, Nádasy, Simon L. Edző: Marcus Juurikkala, Kovács Viktor.

Kiállítás: 6 perc ill. 4 perc
Lövés: 38:45

Gólok:
14:19 - 0:1 Pokornyi (Coatta, Benk)
34:54 - 1:1 Molnár D. (Mihalik A.)
52:00 - 1:2 Kovács S. (Pokornyi , Szabó D.)
56:46 - 1:3 Silfer (Nyquist, Coatta) 2ee

Négy mérkőzés, négy győzelem. Ki emlékszik ilyen sorozatra? Vasárnap találkozunk a Megyeri úton!

Berta Ákos: "Jó csapat az Újpest, semmi kétség, de kidolgoztunk annyi helyzetet, hogy megnyerhessük ezt a mérkőzést. Küzdöttünk, időnként kombinatív játékkal is kirukkoltunk, csak a helyzetkihasználással akadtak gondjaink. Remélem, tanulsággal szolgál ez a meccs!"

Markus Juurikkala: "Az eredménynek nagyon örülök, de a játékunk nem volt végig zökkenőmentes. Túl sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek, nem mindig találtuk a játék ritmusát, de a végén hideg fejjel sikerült a javunkra fordítani a mérkőzést. Értékes ez a három pont, és örülünk a sorozatban megszerzett négy győzelemnek, de nem ülünk a babérjainkon, dolgozunk tovább keményen."
(nso.hu)

Az összefoglaló:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése