2020. október 5., hétfő

Az UTE is megkezdi az idényt

Az Újpest hokicsapatának most kezdődik az idény. A COVID miatt az UTE és a Titánok még egy meccset sem játszottak, és legutóbb már a MAC sem tudott kiállni.

Ebben az idényben minden más. A vírus miatt félbeszakadt előző idény, a bajnoki aranyérmet ajándékba adták. Nagyon rosszul esett.

Most is minden bizonytalan. A véleményem az, hogy a bajnokság nem fog végig menni. Most a vírushelyzet sokkal komolyabb, mint márciusban, a bajnokság mégis nézők előtt folyhat. Ki érti?
Kérdés, milyen járványhelyzetnél állítják le. Március 10-én összesen 12 (!!!)  aktív beteg volt, október 5-én 22 842. De most mehet minden… Jelentkezzen, aki érti!

Egy másik dolog: az ERSTE mindent felfal. Az évek óta jól működő Sportstream saját neve helyett az Erste Liga TV alvállalkozójaként közvetíti a meccseket. A változás azt teszi, hogy a közvetítéseket az ERSTELIGATV helyen kell megtalálni. Majd meglátjuk, hogyan működik.

A bírók küldése is a hokibírók honlap helyett átkerült az ERSTE LIGA honlapra, a http://hokibirok.hu már „pihen”. Keresgélést majd megoldjuk.

Újpesten jegyárusítás nincs (máshol nem tudom), csak interneten lehet jegyet venni.  Bérlet nincs, nekem 15 év után először.

Azt gondolom, hogy egyelőre nem megyek ki a Megyeri útra. Nézem a meccseket a neten, vagy a sporttévén. A személyes találkozás már most nagyon hiányzik, de most fontosabb, hogy vészeljük át a koronás időszakot. Egyelőre tervezem a beszámolók írását, bár lehet, hogy a nyitányt pont nem látom. De a helyzet (és az én lelkiállapotom) rossz. Semmi jóra nem számítok. idén annyi a hokinak.

Majd meglátjuk…

Hajrá lilák!

LS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése