2021. október 7., csütörtök

EL 39: UTE-MIS

2021.10.08. péntek - EL 39:

UTE   -  DVTK Jegesmedvék   - eseménynapló

Újpesti Jégcsarnok, 18:00, játékvezető: Babic V., Haszonits M., Kocsány B., Mizsák P.
Korábbi mérkőzések:
EL 15:  2021.09.24.  MIS - UTE  4:3 hu. 





Vasárnap az UTE-DEAC mérkőzés előtt:
 

ERSTE LIGA MATINÉ a Megyeri úton!

Új programelemmel bővül a Magyar Jégkorong Szövetség rendezvénysorozata. A 2021/2022-es szezonban Erste Liga Matiné mérkőzéseket szervez az ország különböző pontjain.

Az Erste Liga Matiné október 10-én, vasárnap délután debütál Újpesten. Az ebéd utáni családi program a 14:15-kor kezdődő UTE–DEAC mérkőzés előtt másfél órával indul. A jégpálya bejáratához közel felállított MJSZ-sátorban  
12:45-kor kezdődik a program.
Lesz kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték nyereményekért – sorsolás negyedóránként –, emellett lehet a csapatok mezeivel is fotózkodni. 
13:15-től 13:30-ig a Kyle Just és Pokornyi Dávid dedikál a sátorban,
majd a buborékhokit is ki lehet próbálni.
Az UTE-DEAC meccs első szünetében kapura lövő versenyt rendeznek UTE-s díjakért, a főnyereményt pedig a Skoda Schiller ajánlotta fel. 
A második szünetben a Kahoot! kvízjátékon a vendéglátók által felajánlott UTE-nyereményekért lehet harcba szállni, míg fődíjként egy dedikált hazai mez talál gazdára.
Az esemény hangulatfelelőse Hetthéssy Zoltán, a Spíler Tv főszerkesztője lesz.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki eltöltene egy felhőtlen délutánt meccsnézéssel, szurkolással és a matiné programjaival. 
 

A Gyere Hokizni! Road Show helyszínein kapott, ingyenes belépésre jogosító kuponokat a fenti képre kattintva lehet regisztrálni legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 24 órával. A regisztrációs felületen kérjük, írja be a kupon jobb szélén található kuponkódot, és válassza ki azt a mérkőzést, melyre a szelvény szól. A kupont a mérkőzés helyszínén kell beváltani. Október 10-én az Újpesti Jégcsarnok 2-es számú bejáratánál lehet a belépésre jogosító  tikettre/karszalagra becserélni.

További információk a www.ersteliga.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése