2019. január 24., csütörtök

Jegyvásárlás az FTC-UTE meccsre

A szokásos jegyeladási cirkusz ezúttal is működésbe lépett. Az FTC valamiért nem hajlandó jegyet árusítani a borzalmasan veszélyes és agresszív újpesti szurkoló részére a helyszínen. Viszont a veszélyt csökkentendő, a tavalyi idény óta a volt vendégszektorba is beengedte sajátjait, hogy a két tábor valódi farkasszemet nézhessen egymással - ha akar.
Cserébe Újpesten sincs vendégjegy. De azért a zöldek jönnek ki jobban az agyatlan eljárásból, mert szombaton megvehetik a hétfői, Megyeri útra szóló jegyeket is. Nekem a jegyvásárlás 40 km plusz utazás lenne, így megkértem egy szurkolótársat, vegyen jegyet nekünk is. 

Tehát jegyárusítás a szombati derbire Újpesten, csütörtökön és pénteken 17-19 óra között.
De lenne egy ötletem: Pesterzsébeten a vendégbejárat előtt nem árulhatná a jegyeket az Újpest? Mondjuk egy mozgóárus? Vagy akár közülünk valaki?

Itt jobbra látható, hogy melyik csapat hány pontot visz a át a középszakaszra. Szombati és hétfői ellenfelünk az alapszakasz győzteseként 6, míg a lilák 1 ponttal vághatnak neki a felsőház küzdelmeinek. Hétfő estére akár meg is előzhetnénk a zöldeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése